Njerëz të lindur me dhunti

Historia e njerëzimit që në kohërat e hershme dhe deri në ditët e sotme sot ka njohur njerëz shumë të vecantë, duke nisur që nga profetët, komandantët, liderët e shteteve, shkencetarët dhe deri tek njerzit e thjeshtë.

Për këta njerez që tregohet në videon e mëposhtme ka dicka vërtet interesante. Ata njihen për shpejtesine e tyre, forcën fizike, shikimin e vecantë si dhe zgjuarsinë e tyre, cilësi për të cilat kanë hyrë edhe në librin Guinness. Për të mos u rrezikuar jetën identiteti i një pjese të tyre mbahet i fshehtë./ Gazeta Impakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne