Rajoni Shqiperia

Olta Xhaçka vizitë në Turqi

Ministrja e mbrojtjes, Olta Xhaçka ka vizituar ne Izmir kontingjentin e 7 të forcës detare, pjesë e misionit të NATO-s në detin Egje. Ministrja e mbrojtjes ka vlerësuar punën e Forcave te Armatosura dhe ka theksuar angazhimin e qeverise per te sjelle një standard të ri në trajtimin jo vetëm njerëzor, por edhe financiar te tyre. Xhaçka ka theksuar gjithashtu se do te mbështesë përparimin në karrierë te Forcave te Armatosura, te bazuar ne meritokraci.

OPINIONE