Islamofobi Shqiperia

Ora News publikon imazhe te separatisteve katolike ne Mirdite

Ora News publikon imazhe te separatisteve katolik qe kane sulmuar hidrocentralin dje dhe kane sfiduar autoritetin e shtetit shqiptar. Edhe pse gazetari i Ora News i tregon si historiane, fytyrat dhe dhuna qe separatistet katolik ushtrojne tregon qe nuk kemi te bejme me historiane, por fanatike mirditore te cilet sfidojne autoritetin e shtetit shqiptar dhe u duket sikur jetojne ne kohen e Turqise.