Shqiperia Uncategorized

Organizata Politike eshte vene ne sherbim te axhendes LGBT

Organizata Politike është nje organizate aktivistesh te majte e themeluar pas ngjarjes tragjike te 21 janarit 2011, ku u vranë tre demonstrues. “Organizata Politike është bashkim vullnetar i rrënjosur pas ngjarjeve të 21 Janarit 2011, dhe dita-ditës ka forcuar pozicionin e saj kah të majtës radikale.” – thuhet ne faqen zyrtare te tyre ne facebook.

OP zhvillon takime të përjavshme në Logun e Shkëndijës (Rr. Abdulla Keta, Nr. 1, Tiranë). Dje Organizata Politike ne Logun e Shkendijes prezantoje filmin Pride (2014), nje film i axhendes LGBT. Duket se shqiptaret nuk i jane pergjigjur fteses per te pare kete film kunder familjes tradicionale shqiptare, kjo kuptohet kur shikon te eventi i lajmeruar ne facebook nga organizata, komenton vetem homoseksuali Kristi Pinderi, një aktivist ekstremist i axhendes se LGBT-së ne Shqiperi.

Organizata politike duhet t’ju tregoje shqiptareve nese eshte vertet nje organizate e majte radikale, apo eshte thjeshte nje e majte globaliste si Rilindja, nje e majte sorosiane me axhende LGBT kunder familjes tradicionale shqiptare.

OPINIONE