Shqiperia

Pamje nga protesta, tentohet të çahet kordoni policor

Protestuesit kanë tentuar disa herë të çajnë kodronin e policisë para Parlamentit, por nuk kanë mundur.

Policia u bëri thirrje protestuesve që të heqin kapucët dhe maskat, në të kundërt do të dënohen. Në moszbatim të thirrjes së policisë, uniformat blu kanë marrë një djalë dhe e kanë larguar nga protesta pasi mbante kapuçin.

Veç këtij incidenti, protesta ka vijuar normalisht. Fjalën e mbajtën drejtuesit e forumeve rinore dhe të rinj të tjerë. Ata njëzëri bënin thirrje për largimin e Edi Ramës nga qeveria.

 

OPINIONE

INTERVISTA