Rajoni

Tre homoseksualë shqiptarë në prangat e policisë greke, paketonin drogë me Mickey Mouse

Policia greke ka arrestuar tre shqiptarë homoseskualë të cilët merreshin me shpërndarje droge. Dy prej tyre ishin të martuar me njëri-tjetrin ndërkohë që bashkëpunëtori i tyre kishte marrë edhe shtetësi greke.

Tre shqiptarë homoseksualë janë arrestuar për trafik drogë në Athinën qëndrore.olicia greke ka ushtruar kontrolle në banesat e tyre ku gjeti 4.8 kg heroinë dhe 1 kg kokainë të ndarë në 10 pako, ku njëra prej tyre kishte figurën e personazhit të animuar për fëmijë “Mickey Mouse”.

Mediat greke shkruajnë se pjesë e këtij grupi ishin një 52-vjeçar homoseksual i cili ishte i martuar me një 49-vjeçar.

Ndërkohë që bashkëpunëtori i tyre ishte 31-vjeçari po me origjinë shqiptare i cili kishte marrë dhe shtetësi greke.

OPINIONE