Shqiperia

Pas të dënuarve në burgun e Peqinit, të paraburgosurit e Shënkollit, në grevë urie, ja kërkesat e tyre

Një tjetër revoltë në burgjet shqiptare. Pas të dënuarve në burgun e Peqinit, të paraburgosurit e burgut të Shënkollit hyjnë në grevë urie.

Të paraburgosurit në burgun e Shënkollit në Lezhë, prej 3 ditësh kanë refuzuar ushqimin e burgut, duke kërkuar që të lejohen takimet me avokatët dhe familjarët e të mos zvarriten gjykimet./BW