Islamofobi

Pasi i provokoi dhe fyeu, islamofobja Arbana Xharra u publikon mesazhet muslimanëve të zemëruar

Në një postim të fundit islamofobja Arbana Xharra ka shkruar për një statusin e saj të mëparshëm me permbajtje ekstremizmi dhe islamofobie. Ekstremistja sqaron se në atë status ku fliste për spastrimin fetar të Kosovës nga muslimanët, në të vërtetë kishte shkruar për pastrimin e Kosovës nga radikalët. Cështë e vërteta, islamofobja katolike që sulmon gjithmonë islamin dhe hoxhallarët, me fjalën radikal përfshin të gjithë muslimanët. Kjo është e dëshmuar edhe nga sulmet islamofobe kundër kreut të Bashkësisë Islame Naim Tërnava, hoxhallarëve të ndryshëm, si dhe ndaj hoxhës Shefqet Krasniqi. Ndërkohë, statusin e saj e ka shoqëruar edhe me mesazhe të cilat ja kanë dërguar qytetarë e irrituar si kundërpërgjigje ndaj shkrimit të saj të mbushur me plot urrejtje dhe islamofobi.

OPINIONE