Pasuria e Nikollës, Kodhelit dhe Haritos. Ja cila është më e zonja mes tyre

Zbardhen pasuritë e disa prej ministreve të qeverisë së drejtuar nga Edi Rama. Kështu Open Data ka bërë publike edhe pasuritë e Lindita Nikollës, Mimi Kodhelit dhe Milena Haritos.

Dy të parat duket se kanë të deklaruara vetëm pagat e tyre si ministre, ato të bashkëshortëve dhe bonuset.

Ndërsa ndryshon puna me Milena Harito, pasi paga si ministre dhe të ardhurat e tjera nga kjo detyrë, duket se janë të ardhura dytësore. Harito ka deklaruar një sërë të ardhurash nga pasuri të ndryshme në Francë.

Kështu nga deklarimet e bëra, ministrja Milena Harito është edhe më e pasura se Lindita Nikolla dhe Mimi Kodheli.

Më poshtë keni edhe deklarimet e tyre:

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne