Bota

Patriarku rus paralajmëron ardhjen e Antikrishtit

Kreu i kishës ortodokse ruse, Patriarku Kiril, tha se kapaciteti i pajisjeve për grumbullimin e të dhënave, të tilla si telefonat e mençur, po rrezikon qasjen e njerëzimit në arritjen e Antikrishtit.

Në një intervistë për televizionin shtetëror, Kiril tha se kisha nuk kundërshton përparimin teknologjik, por shqetësohet se dikush mund të dijë se ku jeni, e dini saktësisht se çfarë ju intereson, e dinë saktësisht se çfarë keni frikë dhe se ky informacion mund të përdoret për një sistem të centralizuar kontrollin e botës, raporton AP.

“Kontrolli nga një pikë është shenja e ardhjes së Antikrishtit, nëse po flasim për pikëpamjen e krishterë. Antikrishti është një person, i cili do të jetë në krye të një rrjeti botëror që kontrollon gjithë racën njerëzore”, tha Patriarku Kiril./ bw