Video

Perandoritë më të mëdha që sunduan botën – Histori

Në videon e mëposhtme Dr. Autental tegon për 10 perandoritë më të mëdha që sunduan botën në të gjithë periudhën e njerëzimit.

Shtysa për krijimin e perandorive të mëdha ka qenë pushteti dhe pasuria.

Për me tepër ndiqni videon: