Emisioni IMPAKT Opinion

Perse amerikanet organizuan grusht-shtetin e koronavirusit kunder Albin Kurtit ne Kosove?

 

Ne videon me siper Dr. Olsi Jazexhi dhe doktori Arber Vokrri, anetar i Keshillit te Pergjithshem te Levizjes Vetevendosje ne Prishtine diskutojne mbi rrolin qe ambasada amerikane ne Prishtine dhe i derguar special i presidentit Trump Richard Grenell luajten ne rrezimin e qeverise kosovare ne date 25 mars 2020.

Diskutohet mbi planin amerikano – serb per te ndare apo palestinizuar Kosoven dhe rolin qe #RichardGrenell dhe ambasadori Philip Kosnett kane luajtur ne rrezimin e qeverise demokratike te Kosoves. Flitet per aleancen ndermjet Hashim Thacit dhe Isa Mustafes per te rrezuar Levizjen Vetevendosje dhe bashkepunimin e tyre per te minuar qeverine #AlbinKurti. Flitet per skenaret qe do ndjekin politiken ne javet ne vijim ne Prishtine: perdojen frikes nga koronavirusi per te mbaruar projektin e palestinizmit te Kosoves.