Pesë propozimet greke për emrin e ri të Maqedonisë

Prej kur shefi i diplomacisë greke, Nikos Kocias njoftoi se propozim-marrëveshja është dërguar në Shkup, mediat greke, ndër të cilat “Katimerini“ dhe “Te Nea“, i publikuan pesë propozim emrat që janë në propozimin-marrëveshjen Greke të dërguar në Shkup.Ndërsa bëhetë fjalë për idetë e njejta të dorëzuara nga negociatori i OKB-së, Metju Nimic.

Republika e Maqedonisë Veriore

Republika e Maqedonisë së Re

Republika e Maqedonisë së Epërme

Republika e Maqedonisë së Vardarit

Republika e Maqedonisë(Shkup), këto janë pesë propozimet sipas mediave greke.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne