Shqiperia

PETICIONI/ Rindërtimi i Teatrit Kombëtar siç ishte, AMT vijon mbledhjen e firmave në Pogradec

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit (AMT) vijon mbledhjen e firmave për rindërtimin e Teatrit Kombëtar aty ku ishte dhe siç ishte.

Ndalesa e radhës ishte qyteti i Pogradecit.

Të pranishë ishin Edmond Budina, Robert Budina, Mehdi Malkaj, Adriana Tolka, Juli Emiri, etj.

Protesta dhe mbledhja e firmave po mbahet tek sheshi i Pallatit të Kulturës.

/tpz