Shqiperia

Plasin memet: “S’trembet Veliaj ia përlan 20%-shin dhe Ndraghetës”

Sa do të rënda të jenë përgjimet italiane për mafian që kërkon të pastrojë paratë duke investuar në kullat e Tiranës, kjo nuk i ka ndaluar rrjrtet sociale të gajasen me kryebashkiakun që i ka dalë emri në këtë skandal, si njeriu që i kërkon 20% edhe Ndragetas pa pasur frikë as nga ata.

Arrestimi i dhjetra anëtarëve të grupit italian mafioz të ‘Ndrangheta-s, nxorri në pah lidhjen e tyre me zyrtarë të Bashkisë Tiranë e qeverinë Rama dhe përfshirjen e tyre në tendera korruptivë e leje ndërtimi.

Sipas përgjimeve të të arrestuarve, sipërmarrësit italianë të arrestuar kanë hapur biznese dhe në Shqipëri, veçanërisht në ndërtim dhe shëndetësi. Për këtë arsye, përfaqësuesit e mafies kanë përdorur si ndërmjetës politikanë italian, të cilët janë të lidhur me politikanët dhe zyrtarët e lartë në Shqipëri.

 

Përgjimet e sekserëve të Ndrangheta-s/ Si të ngrenë kulla dhe të blejnë politikanë në Tiranë

Kush është “Niku” që lidh në përgjime Veliajn me Ndragetën italiane

Ryshfeti nuk ndryshon as për Ndragheta/ 20% iu kërkua italianëve për kullat në Tiranë 

“Me 100 mijë euro kap kë të duash në Shqipëri, korrupsioni atje është total”, edhe një eurodeputet në përgjimet e “Ndraghetas”