Shqiperia

Polica aksion blic anti-drogë në mëngjes, vihen në lëvizje drejtoritë vendore dhe shefat e komisariateve

Që në orët e para të mëngjesit policia ka nsiur një aksion të madh anti-drogë, ku janë angazhuar rreth 70% e kupolës së policisë.

Të sektuar janë agjentë anti-drogë, drejtoritë vendore të të gjithë qarqeve të vendit dhe drejtues të komisariateve.

Gjithashtu për kontrolle nga ana e policisë po përdoren për monitorim dhe zbulim të parcelave me kanabis, 50 drone dhe helikopterë./shqiptarja