Policët maqedonas kontrollojnë aksin Sarandë – Ksamil, shoferët u binden pa bërë zë

Policët maqedonas kontrollojnë aksin rrugor Sarandë – Ksamil duke habitur drejtuesit e makinave, që pa bërë zë i binden urdhrit të tyre për të hapur dhe kontrolluar bagazhet.

Policët shqiptarë janë shprehur të kënaqur nga bashkëpunimi që kanë me kolegët fqinjë për korrektesën e tyre dhe mirësjelljen. “Bashkëpunim i shkëlqyer”, kështu komentohet nga Policia e Shtetit, këtë rast.

Cfarë do të thotë kjo mundësi për korrupsion policëve maqedonas apo prishje e rrjetit te lidhur me policë? Po sovraniteti juridiksioni dhe kopetencat si janë rregulluar?

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne