Shqiperia

Policia ashpërson masat për festat e fundvitit, kontroll territorit me ndihmën e forcave speciale

Policia e Shtetit ka njoftuar sot masat që ka marrë me rastin e festave të fundvitit, ku vihet në dukje fakti se kontrolli i territorit do të kryhet me mbështetjen e forcave speciale.

Përveç synimit për të ndaluar ngjarjet kriminale, aksidentet rrugore, kapjen e personave në kërkim, do të mbikqyret hedhja e fishekzjarreve dhe  e kapsolleve.