Shqiperia

Policia e Edi Ramës përplaset me komunitetin rom në Tiranë

Policia e Tiranës është konfrontuar sot me komunitetin rom në Tiranë për shkak se këta të fundit nuk duan të respektojnë urdhërat dictatorialë të tij për t’u izoluar në shtëpi.

Pamundësia ekonomike dhe varfëria në të cilën jeton ky komunitet jo vetëm në tiranë por në të gjithë vendin e ka kthyer atë në kategorinë më rezistente ndaj masave shërnguese.

Ata dhe një pjesë e madhe e shqiptarëve nuk kanë para për të blerë ushqime për pak ditë ndërsa rama vazhdon me masat e tij për ti izoluar shqiptarët.

Ndiqni videon më poshtë të publikuar në faqen #jetaoshtqejf/ Gazetaimpakt/

OPINIONE