Bota

Presidenti Erdogan kërkon mbështetjen e qytetarëve “për një Turqi të gjelbër”

Në postimin e bërë me etiketën “#11milyonfidan” nga llogaria e tij zyrtare në rrjetin social “Twitter”, kreu i shtetit turk njoftoi se më 11 nëntor, datë e shpallur si Dita Kombëtare e Pyllëzimit, do të mbillen plot 11 milionë fidanë në 2023 zona të 81 rretheve të Turqisë.

“Ne presim mbështetje të fuqishme nga të gjithë qytetarët tanë për të përhapur dashurinë për pemët e pyjet, si dhe për t’u lënë trashëgim fëmijëve tanë një Turqi për më të gjelbër”, shkroi Presidenti Erdogan në “Twitter”/ trt

OPINIONE