Pretendimi i habitshëm i NASA-s/ Më 1 shkurt toka shkatërrohet

Punonjësit e NASA-s kanë publikuar informacione të habitshme që sipas tyre toka edhe për një muaj do të shkatërrohet.

Sipas punonjësve të NASA-s ylli i quajtur NT7-2002 më 1 shkurt 2018 do të përplaset me tokën në orën 11:47 dhe planeti i Tokës do të zhduket. Gazeta Daily Star shkruan se punonjësit e NASA-s kanë thënë se në këtë datë nis koha e fundit të botës dhe se toka do të shkatërrohet me një fuqi që është e barabartë me shpërthimin e 30 milion bombave atomike. Këto informacione kanë qëndruar në sajtin e NASA-s vetëm për 4 ditë dhe më pas janë fshirë. Disa ekspertë të NASA-s thonë se informacionet mbi kërcënimet reale të këtij rreziku që i kanoset Tokës duhen mbajtur sekret, ndërsa disa të tjerë kanë shprehur dyshime mbi fuqinë që mund të shkatërrojë tokën.

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne