Protesta kundër NATO-s në Berlin

Një numër i kundërshtarëve të NATO-s kanë protestuar sot në Berlin kundër politikave të kësaj organizate.

Sipas agjencisë së lajmeve Mehr, kundërshtarët e NATO-s janë tubuar sot në Berlin për të protestuar kundër politikave të kësaj organizate. Protestuesit kanë kërkuar dhënien fund të pranisë së ushtarëve gjermanë që gjenden në vende të tjera dhe kanë kërkuar nga qeveria e Gjermanisë të ndryshojë politikat e saj në lidhje me këtë çështje. Pjesëmarrësit në këto protesta në duar kanë mbajtur parulla me mbishkrime “Jo NATO-s”. Protestuesit po ashtu kanë kundërshtuar vendosjen e ushtarëve të NATO-s në kufijtë pranë Rusisë./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne