Punonjësit e hekurudhës në grevë urie: shkak, gjendja ekonomike

Punonjësit e hekurudhës, kanë hyrë sot në një grevë urie 1 orëshe para Ministrisë së Financave, dhe shkak për këtë gjë është bërë gjendja e rëndë ekonomike e tyre.

Punonjësit deklarojnë se nëse ky problem nuk zgjidhet ata do të pezullojnë punën pa afat./ Gazeta Impakt

Vijon..

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne