Bota

PYD/PKK rekruton me forcë fëmijët në Afrin të Sirisë

Organizata separatiste terroriste PYD/PKK, në Afrin të Sirisë, rekruton me forcë fëmijët për të luftuar.

Sipas deklaratës së bërë nga Shtatmadhoria e Përgjithshme e Ushtrisë Turke, organizata separatiste terroriste PYD/PKK, fëmijët që jetojnë në rajonin Afrin të Sirisë, janë marrë me zor nën armë.

Fotografitë e fëmijëve në Afrin, me armë në duar dhe të veshur me rrobat e organizatës terroriste, u bënë publike për median.