Shqiperia

Qesharake/ Kur ambasada e SHBA uronte Shqipërinë për hapjen e negociatave

Nuk ka qenë vetëm Edi Rama që ka hapur shampanjë dhe ka festuar që një vit më parë  hapjen e negociatave të Shqipërisë me BE. Përpos ndonjë plaku qefli që luan edhe rrolin e euro deputetit, në grackën e festës ka rënë edhe selia e rrugës së Elbasanit. Përgëzojmë Shqipërinë për vendimin pozitiv në lidhje me hapjen e negociatave” shkruhej në faqen e saj zyrtare, kur ambasador ishte ende Donald Lu.

Me siguri që të njëjtën gjë do të bëjë edhe pasardhësi i tij, kur të emëohet në Shqipëri dhe kur negociatat të hapen vërtet./ lapsi