Historia Shqiperia

Rama çon “kryqtarët modernë” të NATO për vizitë tek “kryqtari i fundit” i mesjetës në Krujë

Shefat e Shtabeve të Përgjithshme të vendeve anëtarë të NATO-s e kanë mbyllur samitin e suskseshëm në Shqipëri me një vizitë në kështjellën e Kastriotëve në Krujë.

Ka qenë kreu i Bashkisë së Krujës, Artur Bushi që ka publikuar fotot nga vizita.

Ai ka vlerësuar shefat e shtabeve të përgjithshme të vendeve të NATO-s për vizitën dhe vlerësimin që kanë për Heroin tonë Kombëtar.

OPINIONE