Rajoni Video

Ramush Gjokovic Haradinaj thote “Lavdu qoft Jezu Krishti”

Kryeministri islamofob i Kosoves i cili përpara një jave kur ishte në Amerikë refuzoi të vizitojë xhamitë dhe teqetë shqiptare të Amerikes, dje ka inaguruar qendrën Bogdan Polis në Katedralen Nënë Tereza në Prishtinë.

Kjo qendër është emëruar në nder të ekstremistit katolik Pjetër Bogdani, i cili masakroi muslimanët dhe hebrejtë e Kosoves dhe Shkupit gjatë pushtimit austriak të Kosovës të vitit 1689.

Qeveria e Kosovës ndërsa persekuton dhe burgos hoxhallarët, klerit katolik i jep një vend të veçantë duke cënuar kështu shekullarizmin e Kosovës./GazetaImpakt

OPINIONE