Bota

Revista egjiptiane e Sisit fyen Erdoganin duke e quajtur djall (foto)

Revista El Ahram Arabiya me qendër në Egjipt, për këtë javë ka zgjedhur të ketë në kopertinë e saj karikaturën e presidentit të Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, me titull “DJALLI”.

Revista Al-Ahram Alarabiya e diktatorit Sisi ia kushtoi të gjithë kopertinën e kësaj jave kreut të Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim, Presidentit Rexhep Tajip Erdogan. Revista, e cila doli me kopertinën “DJALLI”,  deklaroi se ai është i përfshirë në shumë aktivitete kriminale, që nga tregtia e armëve dhe deri tek korrupsioni.

El Ahram Arabiya me qendër në Egjipt, kishte karikaturën e Erdogan duke i përngjarë Presidentin Bashar al-Assad.