Rezultati i provokimeve të fundit të Izraelit në Kuds: 15 martirë palestinezë

Provokimet dhe veprimet e fundit të regjimit sionist në Kudsin e Pushtuar, kanë martirizuar të paktën 15 palestinezë.

Sipas një njoftimi të agjencisë IRNA, prej 14 korrikut 2017 e deri tani regjimi sionist në Kudsin e pushtuar dhe në Rripin e Gazës ka martirizuar 15 palestinezë dhe plagosur 1400 të tjerë. Vetëm nga sulmet e ditës së premte të forcave sioniste, janë martirizuar 2 palestinezë dhe plagosur 231 të tjerë. Vendosja e portave elektronike për kontrollimin e besimtarëve palestinezë në xhaminë Al Aksa, ka krijuar trazira të cilave regjimi sionist u është përgjigjur me forcë dhe dhunë./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne