Sociale

Rifillimi i transportit ndërqytetas, pak udhëtarë në Tiranë, nuk ka ndryshim të çmimit të biletës

Transporti ndërqytetas ka filluar punën sot pas lejimit nga autoritetet. Të paktë janë udhëtarët që kanë vendosur të udhëtojnë sot nga Tirana në rrethe dhe anasjelltas.

Po ashtu konfirmohet se autobusët ndërqytetas nuk kanë ndryshuar çmimin e biletës duke qëndruar atë fillestarin. Një gjë e tillë u bë e ditur ditë më parë nga kryeministri Rama i cili deklaroi se nuk do lejohet rritja e çmimit të biletës si për autobusët ndërqytetas edhe për urbanet./Bw

OPINIONE

INTERVISTA