Shqiperia

Rigjykohet dosja “Hajdari”, Apeli pranon kërkesën e Izet Haxhisë

Rigjykimi i dosjes ‘Hajdari’ shkon në shkallë të parë të Gjykatës me trupë tjetër gjykuese pasi Gjykata e Apelit ka pranuar kërkesën e Izet Haxhisë.

Sipas Apelit, Haxhisë i është  mohuar e drejta për t’u mbrojtur. Dhe për këtë, çmon se vendimi duhet prishur dhe kthyer për rigjykim.

Kujtojmë që Izet Haxhia është dënuar me 25 vite burg nga shkallët e gjyqësorit shqiptar për bashkëpunim në vrasjen e deputetit Azem Hajdari.

OPINIONE

INTERVISTA