Rrugë bosh, pa kalimtarë dhe drejtues mjetesh, që e kthejnë kryeqytetin në një qytet ‘fantazmë’. Gazetari i ‘News 24’ dhe ‘BalkanWeb’ Ergys Gjençaj sjell pamjet e trishta nga metropoli i Shqipërisë, që nuk jemi mësuar të shohim.

foto galeri

foto galeri foto galeri foto galeri

disa ditësh Tirana dhe qytetet e tjera po respektojnë fashat e orareve të vendosura nga autoritetet, ndërsa dalja e tyre është e kufizuar. Deri më tani në vendin tonë janë 197 persona të prekur, ndërsa 10 pacientë kanë ndërruar jetë./BW