Bota

Rusia thotë se do të reagojë ndaj sanksioneve të SHBA-së, BE-së dhe Kanadasë

Ðîññèéñêèé ãîñóäàðñòâåííûé ôëàã íà ôîíå êðåìëåâñêîé áàøíè.

Rusia thotë se sanksionet që Shtetet e Bashkuara, Kanadaja dhe Bashkimi Evropian kanë imponuar ndaj saj, lidhur me sulmin rus të vitit 2018 ndaj tre anijeve ukrainase, bashkimit të Krimesë me Rusine dhe aktiviteteve ruse në Ukrainën Lindore, nuk do të mbeten pa përgjigje, transmeton voa.

 

 

OPINIONE

INTERVISTA