Shqiperia

Salianji “kërcënon” Ramën: Largohu ose do të vuash pasojat

Ish-deputeti i PD, Ervin Salianji përmes një komunikimi në media është shprehur se protesta do arrijë qëllimin e saj dhe do jetë një revoltë e madhe popullore.

Salinanji paralajmëroi se sa më shumë të zgjasë Edi Rama agoninë e vetdo të ketë kosto të mëdha personale.

“Protesta do arrijë qëllimin.

Do të jetë manifest dhe revoltë e madhe që tregon papajtueshmërinë me Ramën dhe qeverisjen e tij.

Sa më shumë të zgjasë Edi Rama agoninë e vet do të ketë kosto të mëdha personale”- deklaroi Salianji.