Sarajeva për të gjashtën herë hap ‘Festivalin e Librit në Ramazan’

Nga aktivitetet dhe organizimet e muajit Ramazan është edhe Festivali i Librit në Ramazan. Këtë vit për të 6 herë ky festival tashmë tradicional, organizohet dhe do të zgjasë deri me 23 qershor.

Në kuadër të “Festivali i Librit në Ramazan”, është edhe dhurimi i librave, me dhurimin e librave këtë vit kemi planifikuar t’i dërgojmë në bibliotekën e Vakëfit Gornji.

Në këtë event nuk janë harruar as fëmijët, për të cilët është përgatitur një pjesë e madhe, ku mund të vizatojnë librat të dedikuar për vizatim./30 ditet/.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne