Shqiperia

Shikoni me foto dhe emra 12 personat më të kërkuar në Gjirokastër

Policia e Shtetit bëri publike listën me emrat dhe fotot e 12 personave më të kërkuar në Gjirokastër. Ata janë të dënuar për vrasje, vjedhje, trafik droge dhe jo vetëm. Të dymbedhjetë janë ende persona në kërkim për llogari të drejtësisë shqiptare.

“Ja 12 personat e kërkuar në qarkun e Gjirokastrës. Policia e Shtetit fton cilindo që ka djeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike” – njofton policia.

123456789101112

OPINIONE