Bota

Emiratet e Bashkuara Arabe si Izraeli: reagojnë ndaj Hamasit

Ministri i Jashtëm i Emirateve të Bashkuara Arabe, Enver Kashkash ka reagur ndaj Hamasit i cili deklaroi mbështetjen e tij ndaj Iranit për sanksionet e vendosura nga SHBA-ja.

Ministri i Jashtëm i Emirateve të Bashkuara Arabe, Enver Kashkash ka reagur ndaj Hamasit i cili deklaroi mbështetjen e tij ndaj Iranit për sanksionet e vendosura nga SHBA-ja.

Enver Kashkash u shpreh se: “Ky qëndrim i Hamasit nuk merr parasysh shqetësimet e Gjirit dhe arabëve në lidhje me ndërhyrjet rajonale të Iranit. Hamasi po e vë çështjen palestineze në një labirint pa kthim. Imazhi i përgjithshëm është se Irani është një mjet i projektit rajonal, me politikat e Hamasit.”

Burimi : Rast Haber/ ML

OPINIONE