Shqiperia

Shkodra kërcënon: Do shpallim autonominë si Katalonja

Shkodra vijon prej dy javësh të përjetojë periudhën më të keqe të vitit.

Shumë zona rreth qytetit vijojnë të gjenden nën pushtetin e ujit për shkak të rreshjeve dhe shkrirjes së dëborës.

Administrator i njësisë “Ana e Malit”, Arben Ceni, ka kërkuar shpalljen e autonomisë së Shkodrës!”

“3 hidrocentralet janë në Qarkun e Shkodrës, kemi Thethin, kemi plazhin më të mirë në Shqipëri, Velipojën, kemi liqenin më të madh në Shqipëri dhe Ballkan po ta marrim si radhitje.

Të gjitha këto janë resurse, domethënë ne s’kemi nevojë (për të qenë të varur).

Domethënë si Katalonja, të ndahemi edhe ne dhe ta menaxhojmë ne vendin tonë si Shkodër, të paktën të mos ia vëmë fajin kujt.

Pse ta vëmë në siklet Kryeministrin. Ai të vazhdojë të punojë me Vjosën me Semanin, të mos merret me Drinin e këto.” deklaroi Ceni.  

 

OPINIONE

INTERVISTA