Shkolla e Kur’anit e Malajzisë u përurua në Gazë, Palestinë

“Shkolla e Kur’anit e Malajzisë” u përurua në Rripin e Gazës me një ceremoni të mbajtur në fillim të javës.

Shkolla është themeluar nga Instituti Palestinez-Malajzian i Amanit në bashkëpunim me Dar-ul-Kur’anin e Gazës dhe Qendrën Sunna.

Një numër i zyrtarëve palestinezë dhe aktivistë kur’anorë dhe qytetarë morën pjesë në ceremoninë e hapjes, njoftoi faqja e alresalah.ps.

Duke ju drejtuar ngjarjes, Abdul Rahim Axhiz, menaxher i shkollës, tha se aktivitetet e tij do të fokusohen në trajnimin e një brezi të devotshëm.

Ai shtoi se metoda të reja arsimore do të përdoren në shkollë për të promovuar Kulturën Kur’anore në mesin e nxënësve.

Po ashtu, ishte Omar Siam, menaxheri ekzekutiv i Institutit Aman, i cili theksoi vendosmërinë e tij për t’i shërbyer palestinezëve në Rripin e Gazës, Kuds (Jerusalem) dhe Bregun Perëndimor, veçanërisht në fushën e arsimit.

Burimi : IQNA/ ML

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne