Shqiperia

Shoqata maqedonase “Ilinden” mesazh urimi për besimtarët Musliman

Shoqata maqedonase “Ilinden” ka shprehur një mesazh urimi për besimtarët Musliman në Shqipëri.

Urim për besimtarët Musliman

Të dashur besimtarë Musliman në Shqipëri dhe në botë në emër të Shoqata maqedonase “Ilinden”- Tiranë dhe Shoqata maqedonase “Ilinden”-Dega Gollobordë јu uron Gëzuar Fiter Bajram, shumë suksese personale dhe vit të begatë.

Shoqata maqedonase “Ilinden”- Tiranë

Shoqata maqedonase “Ilinden” – Dega Gollobordë

/gazetaimpakt