Shqiperia

Shqiptarët djegin flamurin amerikan të Lali Erit

Krahas djegies së gomave të vjetra dhe kazanëve të plehrave, protestuesit në Unazën e Madhe kanë djegur edhe flamurin amerikan për inat pasi SHBA mbështet Ramën dhe Erion Velinë.

Siç mund  të shihni edhe nga kjo foto, shihet se si flamuri amerikan është hedhur në tokë nga protestuesit e revolutar të Unazës së Re të cilëve Lali Eri po u prish shtepitë.

I pranishëm në këtë protest ishte sot edhe kreu I PD Lulzim Basha dhe deputetët e tjerë të opozitës.

Vitet e fundit PD ka pasur kontradikta të forta me qëndrimin e mbajtur nga përfaqësuesit e ambasadës amerikane në vendin tonë, veçanërisht për çështjen e reformës në drejtësi, për të cilën amerikanët kanë ndihmuar edhe financiarisht dhe me ekspertë.

OPINIONE

INTERVISTA