Emisioni IMPAKT Opinion

Shqiptaret duhet te shkruajne nje histori jo-nacionale, por shkencore

Dr. Olsi Jazexhi dhe Petro Prodani diskutojne mbi rishkrimin e historise shqiptare mbi baza shkencore dhe jo-nacionaliste. Diskutohet mbi rrefimin nacionalist te Edi Rames mbi Petro Nini Luarasin, perrallat fantastiko-shkencore te Marin Memes dhe Eleni Kocaqit, te kaluaren tone heleniste, osmane dhe rolin qe Islami luajti ne krijimin e shqiptareve.

Pjesa 2