Shqiptarët në Itali: Faleminderit Edi Rama që na solle marijuana

Një banderolë është parë në stadiumin e Genoas, e cila përmbante një mesazh që nuk lidhej me ndeshjen. Mesazhi nuk kishte lidhje me ndjeshjen e zhvilluar, por me Edi Ramën.

“Faleminderit Edi Rama që na solle Marijuana”- shkruhej në banderolë ndërsa pak më tutje ishte një flamur gjigant i Shqipërisë me fushën e zezë. Nuk dihet ideatori i këtij mesazhi.

Vlen për tu përmendur se autoritetet italiane deklaruan se 8 ton drogë janë kapur në Itali të ardhura nga Shqipëria vetëm muajin e fundit. Përveç qytetarëve në Shqipëri, që prej kohësh akuzojnë ose falenderojnë ironikisht Ramën, duke e bërë përgjegjës për agravimin e fenomenit shqetësues të kanabisit, edhe shqiptarët në Itali duket se e kanë ndjerë për detyrë t’i dedikojnë një falenderim Ramës. E ku më mirë se në një stadium plot me njerëz dhe kamera prezente.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne