Emisioni IMPAKT Opinion

Si do te permbyset diktatura e koronavirusit dhe rivendoset demokracia ne Shqiperi?

 

Ne videon me siper Olsi Jazexhi dhe Gjergji Thanasi diskutojne diktaturen e koronavirusit te qeverise Rama ne Shqiperi dhe bashkepunimin e Lulzim Bashes dhe ambasades amerikane ne mbajtjen e diktatures se Edi Rames. Diskutohet momeni i shembjes se Teatrit Kombetar si nje moment i cili mund te conte ne permbysjen e diktatures se koronavirusit dhe rivendosjen e demokracise. Analizohen kushtet sociale te cilat permbushin premisat sociale per nje revolucion demokratik ne vend, dhe perpjekja e deshperuar e ambasadave perendimore per te mos lejuar rivendosjen e demokratise ne Shqiperi dhe lejimin e saj nen diktatin e Edi Rames.