Stephen King

Gjërat më të rëndësishme është më së vështiri të thuhen. Ato janë gjërat nga të cilat ju turpëroheni, sepse fjalët i zvogëlojnë ato – fjalët kur nxirren jashtë i tkurrin gjërat, ato gjëra të cilat dukeshin të pakufishme sa ishin të në kokën tënde. Gjërat më të rëndësishme gjenden shumë afër vendit në të cilin është i varrosur sekreti i zemrës tënde, ashtu sikur një thesar të cilin armiqtë e tu do të dëshironin ta vidhnin. Dhe ju mund të bëni zbulesa të cilat ju kushtojnë shumë, vetëm që njerëzit të ju shikojnë në një mënyrë qesharake dhe jo për ta kuptuar vërtetë atë e thoni, ose se pse menduat se ajo ishte aq e rëndësishme sa që gati se filluat të qanit duke e treguar. Mendoj që kjo është më e keqja, kur një sekret qëndron i mbyllur përbrenda, jo për mungesën e dikujt që do ta tregoj, por për mungesën e dikujt që do ta kuptojë.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne