Shqiperia

Studentët vijojnë protestën: Mos u dorëzo sot sepse do të pendohesh nesër

Protesta e studentëve nuk ndalet pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë. Ata i kanë bërë thirrje qytetarëve ti bashkohen protestës së tyre.

Kjo është dita e 11-të e rezistencës së studentëve.

Studentët do të mblidhen para fakulteteve përkatëse dhe më pas do marshojnë drejt kryeministrisë në orën 10:00.