EtiketeAKSA

Bota Opinion

E Ardhmja e Palestinës

nga Tim Anderson   Hyrje Pretendimi që Izraeli ka “të drejtën për të qenë” është një mit i trilluar. Në fakt, shtetet e aparteidit janë krime kundër...

Opinion

Merreni dhe Aksanë, po pastaj?

Nga Edlira Durmishaj Gjithnjë arti, ka arritur të shprehë mjeshtërisht të vërtetat më të hidhura. E di se jam vec një fëmijë, po ndërgjegja jote, a është akoma...