Etiketearmë bërthamore

Bota

Trump: Irani po luan me zjarrin

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) Donald Trump deklaroi se Irani është duke luajtur me zjarrin duke tejkaluar kufirin e lejuar për...

Bota

Koreja e Veriut teston një armë të re

Koreja e Veriut ka kryer testimin e një arme të re e cila mendohet të jetë një top (armë artilerike) me rreze të gjatë. Agjencia Yonhap në lajmin e saj të...

Opinion

Në Plazh 2017

Kapiteni i nëndetëses amerikane thotë: “Ne të gjithë do të vdesim një ditë, disa më shpejt dhe disa më vonë. Problemi ka qenë gjithmonë që ju nuk jeni të...