Etiketebiznes

Shqiperia

Pikat e basteve ulin qepenat

Një jave nga hyrja në fuqi e ligjit për mbylljen basteve dhe kazinove elektronike, të dhënat nga qendra kombëtare e biznesit flasin për një mbyllje masive të...

Sociale

Miliarderët e pashkollë

Shpesh njerëzit investojnë në shkollë për t’u bërë të pasur. Por, ka edhe të atillë që të pa shkollë por kanë pasur sukses të madh në fushën e biznesit, madje...