EtiketeBosnja

Opinion

Bosnja në buzë të greminës

nga Alexander Brezar. Në skenat e para të filmit të Danis Tanović, “Toka e askujt”, (film që ka fituar Oscar), i cili i vendos ngjarjet në Bosnje...

Rajoni

Bosnja shënon Ditën e Xhamive

Bosnja u tregon njerëzve qindra xhami, objekte fetare të shkatërruara nga forcat serbe dhe kroate gjatë luftrave të viteve 1990 Bosnja dhe Hercegovina ka...